Välkommen till Hudläkartjänst!

 
För närvarande har vi väntetid på cirka 2 veckor för tid hos hudläkare. Ring 08-7113400 för att boka hudläkartid eller få information om du behöver remiss eller ej.
 
Vi har utöver planerad läkarmottagning flera akuta tider varje dag samt avbokningstider. Ring gärna tidigt på morgonen för att höra efter.
 

Om du är orolig över födelsemärken eller andra hudförändringar (hudcancermisstanke), eller om du har hudproblem såsom t ex acne, eksem eller andra hudproblem som kräver specialistvård, så kan vi hjälpa dig med snar hudläkarbedömning.

Om du tidigare varit hos oss som patient så är du välkommen att boka återbesök direkt via telefonbokningen. I övriga fall behöver du en remiss från läkare t ex vårdcentral.

Du får information om vad som gäller i ditt fall när du kontaktar kliniken på telefon 08-711 34 00, telefontid 8-12 alla vardagar.

Du kan också kontakta Min Doktor (www.mindoktor.se) för att få hjälp med enklare hudproblem eller för ställningstagande till remiss till oss.

Genom vårdavtal med Stockholms läns landsting så välkomnar vi patienter remitterade till oss från landstingets samarbetspartners i Stockholm samt hela Sverige.

Välkommen hit!


Om oss

Genom vårdavtal med Stockholms läns landsting kan vi ta emot patienter remitterade från landstingets samarbetspartners.



För vårdgivare

Välkommen med era remisser till oss på Hudläkartjänst. Vår strävan är att kunna erbjuda tid inom 1-2 veckor eller så snart som möjligt inom ramen för vårdgarantin.



Remisser sändes till:
Hudläkartjänst
Klarabergsviadukten 90 C, 10 tr
111 64 Stockholm

Telefon: 08-711 34 00
Fax: 08-510 65 059
E-post: info@hudlakartjanst.se


© Copyright 2018 Hudläkartjänst. Producerad av Piliz Mfl

Top